OBSTOJNA ZAŠČITA

Reaktivira in osveži barvo na vašem vozilu

24€/kos

⬅ Nazaj na izbiro paketov

3 V 1 CAR DETAILING COATING REAKTIVACIJSKI SPRAY

Reaktivacijski sprayReaktivacijski spray za obnovo in poliranje zunanjih površin, plastičnih ter steklenih površin po keramični polituri ali pa tudi kot zaščiti brez predhodnje politure.

Obstojna Zaščita. Z uporabo naprednih nanotehnoloških formulacij v 3 v 1 Detailing Coating Reaktivacijskem Sprayu se bo na površini vašega avtomobila oblikoval zaščitni premaz, ki traja več mesecev in zagotavlja dolgotrajen sijaj.

Reaktivira in osveži barvo na vašem vozilu. Lahko  do neke mere popravi neželene praske, odrgnine in halograme na površini vašega vozila, hkrati pa obnovi sijaj in lesk vašega avtomobila. Vaš avto naredi odporen na olje, hidrofoben in odpornejši na praske.

Visoka zaščita za vaše vozilo. Najpreprostejši, najhitrejši in najučinkovitejši način čiščenja, obnove in podaljšanja poliranja avtomobilov si lahko zagotovite z našim 3 v 1 Detailing Coating Reaktivacijski Spray. Ustvari čist videz in poskrbi, da vaš avto zasije spet kot nov ali ravno spoliran.

Zadošča za večkratno uporabo. Med obiski v naši delavnici Detailing& Avtopralnica Horvat Ljubljana, vam priporčamo uporabo 3 v 1 Detailing Coating Reaktivacijski Spray tudi doma, ko operete in vzdržujete svoje vozilo. Z uporabo 3 v 1 Detailing Coating Reaktivacijski Spray vam lahko zagotovimo večletno jamstvo za poliranje in nanos keramike na vaše vozilo – storitev, ki jo že 27 let opravljamo pri Detailing& Avtopralnica Horvat Ljubljana.

Postopek uporabe je enostaven:

  1. Očistite površino laka, ki jo želite reaktivirati, z mehko krpo za lak
  2. Nanesite enakomerno plast reaktivacijskega spraya na površino laka.
  3. Obrišite in spolirajte do suhega

Reaktivacijski sprey lahko dodate tudi tako po končanem pranju vozila, ko je avto še moker, enostavno nanesete na moker lak in obrišete do suhega.

Priporočamo, da Reaktivacijski sprey uporabljate pri vsakem drugem  pranju , da ohranite sijaj in zaščito vašega laka.

Na vrh