Že 27 let smo z vami, vaš Detailing in Avtopralnica Horvat Ljubljana

V letu 2023 smo pri Detailing in Avtopralnica Horvat praznovali kar 27 let delovanja. Ponosni smo, da so vsa ta leta s sabo prinesla ogromno napredka v tehnikah čiščenja, iskanja vrhunskih produktov in, da smo danes lahko specialisti za detailing in nanos keramične zaščite v Sloveniji.

Naše vodilo pri delu sta skrb, da je naša ekipa vedno podprta z najnovejšim znanjem in tehnikami v industriji čiščenja in detailinga, saj delo z avtomobili naravnost ljubimo. Ta ljubezen do vozil poganja našo delavnico dan za dnem in vas, naše stranke, sprejmemo z navdušenjem. Vemo, kako si želite, da bi vaše vozilo postalo in ostalo sijoče in zaščiteno, kot bi bilo vedno novo.

Zato vam za vse vrste vozil, osebna, enoprostorna, SUVe in kombi vozila, nudimo vrhunske storitve. Ceramic Shot je naša najnovejša nano-keramična zaščita, ki se na vozilo nanese kot premaz ročno in pištolno in zagotavlja sijaj na vozilu, kot ga še niste videli. Seveda pa ponujamo tudi klasičen storitve, saj ostajamo specialisti in strokovnjaki za polituro, ki jo opravljamo do brezhibnega videza, ne glede na število stopenj – edino merilo za nas je vaše popolno zadovoljstvo. K polituri seveda spada tudi nanos keramičnih zaščit, kjer vas povabimo, da si ogledate našo ponudbo in rezervirate svoj termin še danes.

Samo najboljše za vaše vozilo vas čaka pri Detailing & Avtopralnici Horvat.
Z vami že 27 let.

Na vrh