SUPER TUDI ZA MAMICE Z NOVOROJENČKI

Globinsko in kemično čiščenje vozila

250€

⬅ Nazaj na izbiro paketov

VSE KAR POTREBUJETE, DA OBČUTITE IN DEZINFICIRATE NOTRANJOST VAŠEGA VOZILA!

Pri Detailing Horvat vemo, da cenite svoj čas, zato vam ponujamo možnost spletnega naročanja na naše storitve. Željeni termin lahko rezervirate preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona, vse dni v tednu 24/7 ter opravite plačilo preko spleta. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi, med drugim vam dan pred naročenim terminom pošljemo tudi opomnik.

Sledite spodnjim navodilom, izberite vrsto svojega vozila, storitev ter dan in uro, ko boste svoje vozilo pripeljali k nam, v Detailing Horvat. Nahajamo se na Saveljski cesti 68A v Ljubljani, kjer bomo vaše vozilo uredili in negovali z največjo skrbnostjo.

Ko govorimo o čiščenju avtomobila, večina pomisli le na zunanje pranje ter sesanje notranjosti vozila in čiščenje armature. Z navadnim sesalcem sicer lahko iz vozila odstranimo kar veliko umazanije, še vedno pa na sedežih, na tkanini na strehi vozila in na drugih tkaninah ostane ogromno prahu in pršic, ki so očem nevidne. Poleg tega se površine v avtomobilu lahko zelo hitro umažejo, saj vsakič, ko se usedemo v avtomobil, vanj od zunaj prinesemo nekaj umazanije. Tudi hrana in pijača, ki jo morebiti jemo oz. pijemo v avtu, pusti posledice. Vemo tudi, da s svojo prisotnostjo v avtomobilu, v njem puščamo lase, ličila in druge onesnaževalce.

  • Za čisto, svežo in negovano notranjost vozila
  • Odstranimo vso umazanijo, prah, madeže in neprijetne vonjave
  • Vaše vozilo očistimo od stropa do tal
  • Globinsko čiščenje in kemično čiščenje z ekološkimi čistili
  • Očistimo armaturo, sedeže, tkanine, stekla, vratne tekstilne obloge, plastične dele

Tkanine v avtomobilu niso izpostavljene samo umazaniji, temveč tudi zunanjim vplivom, kot so temperaturne razlike, obrabijo se pogosto uporabljana mesta in sončni žarki skozi stekla obsevajo notranjost vašega vozila. Tkanine tako s časom lahko zbledijo, se zaprašijo, na njih pa se lahko pojavijo celo madeži (lažji ali trdovratni).

S temeljitim globinskim in kemičnim čiščenje bomo pri Detailing Horvat poskrbeli, da se v celoti obnovi notranjost vašega vozila, od stropa do tal, očistili in odstranili bomo vse madeži ter neprijetne vonjave.

Pri Detailing Horvat vaše vozilo globinsko očistimo tako, da temeljito očistimo avtomobilske sedeže, talne obloge, strop vozila, vratne tekstilne obloge, plastike in ostalo v notranjosti vašega jeklenega konjička. Sledi kemično čiščenje, pri katerem se celotna notranjost avtomobila očisti z blagimi, ekološko neoporečnimi čistili, namenjenimi čiščenju materialov v avtomobilu. Pri generalnem globinskem in kemičnem čiščenju očistimo tudi stekla na zunanji in notranji strani, odstranimo nalepke in nebleščeč premaz plastike in armature.

Da bo notranjost vašega avta ves čas čista, sveža in negovana, vam svetujemo, da se pri nas oglasite vsaj trikrat na leto in se odločite tudi za temeljito globinsko in kemično čiščenje vašega vozila.

* za kombije ali večja vozila si pridržujemo pravice do spremembe cen.

Na vrh