POVEČAJTE VIDLJIVOST

Poliranje žarometov

35€/kos

Pri Detailing Horvat vemo, da cenite svoj čas, zato vam ponujamo možnost spletnega naročanja na naše storitve. Željeni termin lahko rezervirate preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona, vse dni v tednu 24/7 ter opravite plačilo preko spleta. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi, med drugim vam dan pred naročenim terminom pošljemo tudi opomnik.

Sledite spodnjim navodilom, izberite vrsto svojega vozila, storitev ter dan in uro, ko boste svoje vozilo pripeljali k nam, v Detailing Horvat. Nahajamo se na Saveljski cesti 68A v Ljubljani, kjer bomo vaše vozilo uredili in negovali z največjo skrbnostjo.

S časom lahko žarometih na vašem vozilu postanejo motni, rumenkasti ali poškodovani zaradi različnih mehanskih dejavnikov. Tako se vidljivost na cesti občutno zmanjša in tvegamo, da se zmanjša tudi naša varnost v prometu ter varnost drugih udeležencev v prometu.

Pri poliranju žarometov pri Detailing Horvat poskrbimo, da so ti popolnoma obnovljeni, saj jih spoliramo do brezhibnosti, obrusimo, očistimo in zaščitimo.

  • Za motne in rumenkaste žaromete
  • Povrnite vidljivost in svetilnost žarometov na vašem vozilu
  • Najboljša obnovitev in osvežitev žarometov
  • Naj bo varnost v prometu na prvem mestu

Tako se vidnost in svetljivost žarometov na vašem vozilu povrne v brezhibno stanje in spet smo lahko varni v prometu.

Svetujemo vam, da redno pregledujete stanje vaših žarometov, med drugim je njihova brezhibnost zahteva tudi pri opravljanju tehničnega pregleda za vaše vozilo.

V kolikor zaznate, da se je vidljivost na cesti znatno zmanjšala, vas vabimo, da nas obiščete v Detailing Horvat, kjer bomo temeljito uredili vaše žaromete.

Na vrh