SUPER ZAŠČITA S SUPER CENO

Paket Ceramic Shot

99€

⬅ Nazaj na izbiro paketov

VRHUNSKO ZA VSA NOVA VOZILA TER VOZILA Z OHRANJENIM LAKOM!

Pri Detailing Horvat vemo, da cenite svoj čas, zato vam ponujamo možnost spletnega naročanja na naše storitve. Željeni termin lahko rezervirate preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona, vse dni v tednu 24/7 ter opravite plačilo preko spleta. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi, med drugim vam dan pred naročenim terminom pošljemo tudi opomnik.

Sledite spodnjim navodilom, izberite vrsto svojega vozila, storitev ter dan in uro, ko boste svoje vozilo pripeljali k nam, v Detailing Horvat.
Nahajamo se na Saveljski cesti 68A v Ljubljani, kjer bomo vaše vozilo uredili in negovali z največjo skrbnostjo.

Ceramic Shot je nano keramični zaščitni premaz, ki zagotavlja dolgo obstojno zaščito na celotni površini laka na vašem vozilu. Ceramic Shot prepreči, da bi se umazanija iz okolja, prah, cestna sol, žuželke in mrčes zadržali na površini vašega vozila in ga poškodovali ali celo opraskali. Ceramic Shot hkrati tudi nudi samočistilni hidrofobični učinek. To pomeni, da iz površine vašega vozila, po nanosu Ceramic Shot nano keramičnega premaza, voda z umazanijo lažje odteka s površine in se tako ne prijema na površino.

Ker bo vaše vozilo s Ceramic Shot zaščitnim premazom popolnoma zaščiteno, bo tako tudi dlje časa čisto in sijoče. Zaščitite svoje vozilo, poskrbite, da lak in sijaj ne oksidirata prezgodaj ter hkrati poskrbite za večjo trdoto in vzdržljivost vašega vozila.

  • Najboljša zaščita za nova in dobro ohranjena rabljena vozila
  • Priporočamo, da se za Ceramic Shot odločite takoj ob nakupu novega vozila
  • Dolgo obstojna zaščita tudi do 2 let
  • Vozilu daje podaljšan učinek visokega sijaja
  • Nudi samočistilni hidrofobni učinek
  • Zagotavlja lažje in hitrejše čiščenje

* za kombije ali večja vozila si pridržujemo pravice do spremembe cen.

Na vrh