ZA AVTOMOBILSKE NAVDUŠENCE

Paket Ceramic Polish Pro

299€

⬅ Nazaj na izbiro paketov

VRHUNSKA ZAŠČITA Z VEČSLOJNIM POLIRANJEM TER KERAMIČNIM NANOSOM!

Pri Detailing Horvat vemo, da cenite svoj čas, zato vam ponujamo možnost spletnega naročanja na naše storitve. Željeni termin lahko rezervirate preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona, vse dni v tednu 24/7 ter opravite plačilo preko spleta. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi, med drugim vam dan pred naročenim terminom pošljemo tudi opomnik.

Sledite spodnjim navodilom, izberite vrsto svojega vozila, storitev ter dan in uro, ko boste svoje vozilo pripeljali k nam, v Detailing Horvat. Nahajamo se na Saveljski cesti 68A v Ljubljani, kjer bomo vaše vozilo uredili in negovali z največjo skrbnostjo.

Vaše vozilo je izpostavljeno različnim zunanjim dejavnikom, ki ga lahko poškodujejo, če ni primerno zaščiteno. Rešitev predstavlja poliranje vozila in zaščita s slojem keramike, postopek, ki mu pri Detailing Horvat posvečamo zelo veliko mero pozornosti, saj smo vedno seznanjeni z najnovejšimi tehnikami in uporabljamo tradicionalne in sodobne preparate. S polituro tako odstranimo vse poškodbe, ki jih na vašem vozilu povzročijo sonce, onesnaženost ozračja, različni predmeti (kamenčki, vejice), smola, nekakovostni šamponi in brisanje z neustreznimi krpami.

Svetujemo vam, da svoje vozilo enkrat letno pripeljete v Detailing Horvat na poliranje in keramično zaščito, saj tako svojemu vozilu zagotovite daljšo obstojnost in sijaj laka, hkrati pa je vozilo tako zaščiteno pred praskami in madeži iz okolja.

Za poliranje vozila se odločite pozno jeseni, pred zimo, ali v spomladanskem času, še posebej priporočljivo pa je v primerih, da svoje vozilo parkirate pod drevesi, saj lahko smola ali sokovi sadežev na drevesu poškodujejo vaše vozilo.

  • Najboljša politura in keramika za nova in rabljena vozila
  • Dolgo obstojna zaščita tudi do 3 let (ob upoštevanju navodil in priporočil, ki vam jih predamo na terminu)
  • Analiza laka
  • Celotno čiščenje notranjosti in 15-stopenjsko zunanje ročno čiščenje vozila
  • Sušenje s sušilci in varno krpo za lak
  • Dekontaminacija celotne površine laka in stekel
  • Zaščita platišč
  • Večstopenjska politura do brezhibnega videza vozila
  • 1-slojni nanos visoko kakovostne keramike
  • Izboljšan videz vozila, visok sijaj, dolgo obstojna zaščita

Ko se odločite, da boste za svoje vozilo izbrali naš paket politure in keramike Ceramic Polish Pro, se pripravite, da boste svoje vozilo videli ponovno v vsem svojem sijaju. Pri natančni analizi laka, v delavnici takoj ugotovimo kaj je potrebno storiti, da bo vaše vozilo spet brezhibnega videza. To pomeni, da po dekontaminaciji laka opravimo poliranje v tolikih stopnjah, kolikor je potrebno, da odstranimo vse morebitne lise, praske, manjše odrgnine in madeže. Po polituri sledi nanos visoko kakovostne keramike na celotno površino vašega vozila, na pnevmatike pa nanesemo  vodoodbojni material.

Ob vašem obisku vam podarimo tudi reaktivacijski spray, s katerim boste negovali in vzdrževali svoje osveženo vozilo do vašega naslednjega obiska. Ob upoštevanju naših priporočil, boste lahko še dodatno podaljšali učinke poliranja in keramične zaščite.

Zaščitite in osvežite svoje vozilo, poskrbite, da deli vašega vozila in sijaj ne oksidirajo ponovno ter hkrati poskrbite za večjo trdoto in vzdržljivost vašega vozila.

* za kombije ali večja vozila si pridržujemo pravice do spremembe cen.

Na vrh