ZA ČISTO SVEŽINO VAŠIH SEDEŽEV

Globinsko in kemično čiščenje sedežev

25€/kos

⬅ Nazaj na izbiro paketov

ODSTRANIMO VSO UMAZANIJO, PRAH, MADEŽE IN NEPRIJETNE VONJAVE!

Globinsko kemično čiščenje je postopek čiščenja, ki se uporablja za odstranjevanje trdovratnih madežev in umazanije iz sedežev in drugih vrst tekstila. To je učinkovit postopek, ki omogoča temeljito čiščenje materiala do samega jedra vlaken.

Postopek globinskega kemičnega čiščenja sedeža se začne s temeljitim vakuumskim čiščenjem, ki odstrani večino prahu in umazanije iz površine. Nato se na sedež nanaša posebn eko čistilo , ki razgradi in odstrani trdovratne madeže in umazanijo. Čistilo pustimo na sedežu nekaj časa, da se vpije v tkanino in temeljito očisti vlakna. Nato se sedež spere in nato popolnoma posuši s pomočjo posebnih naprav.

Postopek globinskega kemičnega čiščenja je zelo učinkovit pri odstranjevanju madežev in umazanije, ki so globoko v tkanini in jih ni mogoče odstraniti z običajnim čiščenjem. Poleg tega se s tem postopkom izboljša tudi videz in svežina materiala ter podaljša življenjska doba sedeža.

Priporočljivo je, da se globinsko kemično čiščenje sedeža izvaja vsaj enkrat na leto ali pogosteje, če je sedež izpostavljen večjemu številu madežev in umazanije. To je idealen postopek, ki bo vašemu sedežu povrnil prvotni videz in hkrati poskrbel za bolj zdravo okolje v vašem domu.

* Za čisto svežino vaših sedežev
*Odstranimo vso umazanijo, prah, madeže in neprijetne vonjave
*Globinsko čiščenje in kemično čiščenje z ekološkimi čistili

Globinsko čiščenje sedežev
Globinsko čiščenje sedežev
Na vrh