Vulkanizerstvo - hitra, kvalitetna in učinkovita menjava gum

Vsako leto se zgodi, da vas datuma 15. marec in 15. november preganjata k menjavi avtomobilskih pnevmatik. Pogosto pozabljamo, da so ustrezne pnevmatike zelo pomembne za varnost v prometu. Slaba ali neprimerna pnevmatika lahko hitro zgubi stik s podlago in vam povzroči nevšečnosti.

VulkanizerstvoMenjava gum je sicer zamudno opravilo, če se ga lotiš v zadnjem hipu, vendar primerne pnevmatike poskrbijo za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov. V našem podjetju poskrbimo, da bo menjava zimskih gum z letnimi in obratno potekala hitro, kvalitetno in učinkovito.

Pri nas nudimo pnevmatike različnih proizvajalcev (Bridgestone, Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli...), različnih znamk in dimenzij ter zimske in letne pnevmatike. Na zalogi imamo vedno nove pnevmatike, ki niso preležane in zagotavljajo odlično in varno predstavo na cestišču. Dobro je, da za vsako obdobje v letu izberete ustrezne pnevmatike, ki se bodo v tem obdobju pravilno obnašale. Pravilna izbira pnevmatik vam bo zmanjšala porabo goriva in vam zagotovila varnost na cesti.

Vulkanizerske storitve Avtopralnice Horvat so odlična rešitev za varnost na cesti. Naše storitve so ugodne in kakovostne. Vabimo vas, da pred samo menjavo pnevmatik pokličete in se naročite na storitev. S tem se boste izognili čakanju v vrsti. To se namreč običajno dogaja ob datumih, ko je po zakonu obvezno zamenjati pnevmatike. Naše vulkanizerske storitve so izjemno kakovostne in zagotavljamo vam, da vam bomo avto odlično pripravili za varno pot. Vulkanizerske storitve opravimo na testiranih napravah, ki vedno znova dokazujejo, da so naše storitve vrhunske.

Naši vulkanizerji vam bodo pravilno pripravili pnevmatike in s tem zagotovili dober stik avtomobila s podlago.

Na vašem avtomobilu lahko ob menjavi gum opravimo še hitri servis z menjavo olja, zavor, filtrov … lahko pa vam avto pripravimo za tehnični pregled. Obnovimo vam lahko platišča in žaromete, ter zaščitimo lak.