Swissvax 

Swissvax je edinstven in popoln avtomobilski in morski zaščitni sistem, ki je bil razvit in se nenehno izpopolnjuje že več kot tri generacije in danes velja za eno prvih izbir, ko je govora o zaščiti najprestižnejših avtomobilov ter številka ena med ostalimi navdušenci, ki nekaj dajo na svojega jeklenega konjička.

Swissvax, družinsko podjetje, ki temelji na bogati švicarski tradiciji, tako kot na začetku njihove poti, tudi danes svoje izdelke ročno izdeluje v Švici. To je pomemben pogoj za doseganje najboljše kakovosti voske, saj tajne in zelo zapletene formulacije voska in občutljive dragocene sestavine, ne dovoljujejo uporabe v industrijskih proizvodnih procesih.

Kakovost je pri Swissvaxu ključnega pomena, saj družba meni, da je ravno to bistvo njenega svetovnega uspeha. Vse od primarnih sestavin v proizvodnih procesih, nadzorov kakovosti ter standardov, pa tja do končnega izdelka, prepoznavni.
Ker so pri Swissvaxu prepričani, da tudi relativno najboljši izdelek še vedno lahko in mora biti izpopolnjen in še izboljšan, svoje linije konstantno izpopolnjujejo in dopolnjujejo.

Pri Swissvaxu je vsak izdelek razvit in natančno testiran - tako v laboratoriju, kot tudi v najtežjih razmerah. To jim omogočajo meteorološke (vsi štirje letni časi v vsej svoji intenzivnosti) in geografske (bližino znamenitih nemških avtocest)  razmere v Švici.

Swissvax voski ne vsebujejo abrazivnih sredstev in se lahko redno uporabljajo na vseh vrstah laka, še posebej na povsem novih ali prebarvali vozil, da lak dodatno zaščitite.

Iznajdljiv Swissvax proces za nego laka vključuje tri sistematične ukrepe, ki zagotavljajo odličen končni rezultati. Prvi je namenjen odstranjevanju kontaminantov nabranih na lakirani površini. V drugem koraku s hranljivo tekočino z odlično globinsko čistilno lastnostjo, poskrbim čisto, gladko in homogeno lak površino. Tretji korak »zatesni«  lak z voskom po vaši izbiri izbrane iz široke palete Swissvax voskov. 

Dve dodatni glavni značilnosti Swissvax izdelkov so njihova življenjska doba in vzdržljivost. Vsi izdelki Swissvax imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, saj en nanos Swissvax vosek traja od 8 tednov do enega leta (odvisno od izbire voska in uporabe vozila). Tako je za optimalne rezultate priporočljivih 6-8 nanosov.

 

Preberite si tudi naše nasvete za jesen >>