Redni servis - le tako si boste zagotovili res varno vožnjo

Redni servisRedni servis za avto je storitev, ki jo potrebuje vsako prevozno sredstvo. Avto mora biti vedno dobro pripravljen za vožnjo, da se izognete nevšečnostim na cesti, in pa redno servisiran in pregledan, da ne boste kje po nepotrebnem obtičali. Redni avto servis podaljšuje življenjsko dobo avta, saj pripomore k pravilnemu delovanju in hkrati odpravlja vse potencialne napake, ki bi lahko avtomobilu trajno škodovale. Servis mora biti izveden v rednih časovnih intervalih in mora obsegati menjavo vseh delov avtomobila, ki morajo biti zamenjani po določenem časovnem obdobju. Redni servis zajema zamenjavo olja, menjavo filtrov, menjavo svečk, zamenjavo zavor in podobno. Vse to vsebuje tudi hitri servis, ki ga lahko izvedemo za vse znamke avtomobilov.

Priprava avtomobila na tehnični pregled

Avtopralnica Horvat nudi tudi predpripravo za tehnične preglede. Vsi vemo, da morate avto pred tehničnim pregledom peljati na avto servis, saj s prostim očesom ne morete videti vseh napak, ki bi se lahko pojavile in vam onemogočila uspešen tehnični pregled. Mi vam pri tem pomagamo, saj vaš avto ustrezno pripravimo za tehnični pregled, izvedemo pa tudi manjša popravila, da je avto povsem pripravljen za na pot.

Avtopralnica Horvat vam nudi avtoservis, ki vsebuje pregled vozila (zavor, koles, vzmeti, zglobov in končnikov). Po potrebi lahko zamenjamo zavore, filtre in olje, pregledamo tekočine in opravimo manjša in večja popravila. Lotimo se tudi zahtevnejši popravil, ki pa običajno vzamejo tudi več časa.

Hitri servis avta na poti

Hitri servis avta je potrebno opraviti, če menite, da se avto ne obnaša tako kot običajno. V Avtopralnici Horvat vam nudimo hitri servis avta in tudi nujna popravila, da napake odpravimo. Servis za avto je izredno pomemben, saj vam zagotavlja, da bo avto še dolgo pravilno deloval, redni servis bo preprečil tudi, da bi ostali kje na cesti zaradi nepravilnega delovanja avtomobila. Seveda se takšne stvari dogajajo in težko jih je preprečiti, z ustrezim ukrepanjem pa lahko takšne neljube dogodke omejite v največji meri.

Vabimo vas, da pripeljete svoj avto v Avtopralnico Horvat na čiščenje in hitri servis – da bo vaš avto še dolgo in dobro deloval!

 

Oglejte si tudi našo osnovno ponudbo, ki obsega kemično čiščenje, poliranje in ročno avtopralnico.