Poliranje vozil

  • Od drugih se razlikujemo po naši strasti in prefekcioznosti do poliranja vozil
  • Uporabljamo nano zaščitne produktov razvite samo za lak
  • Na delo ne vpliva pogled na uro temveč strastno doseganje cilja za odlično polituro
  • Odpravljanje napak v laku brez hologramov
  • Uporaba vseh vrst zaščit za lak: PTFE, CARNAUBA, NANO, CERAMIC, ...
 
 
Preberi več

Vaše vozilo je ena najdražjih stvari pri vas in nasploh v vašem življenju. Takoj za vašim domom. Vedno je izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko in ga poškodujejo, če le ta ni pravilno zaščiten.

Poliranje vozilPoliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje!

Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno. Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev. Car polishing ali poliranje avtomobila pa je področje na katerem smo v Avtopralnici Horvat profesionalno usposobljeni in vodilni v Sloveniji, saj uporabljamo visoko razvite politurne Nanose in zaščite znanih proizvajalcev. Veliko teh uporabljajo v navtični in letalski industriji. Zaščita vašega vozila pa po pomembnosti nič ne zaostaja.

Nikar ne odlašajte in ne razmišljajte, da bi vaš avto polirali ročno s cenenimi polirnimi pastami. Odločite se za Avtopralnico Horvat, kjer vam bodo svetovali strokovnjaki za poliranje in z zadovoljstvom boste odpeljali vaš na novo spolirani in zaščiteni avto na turo po mestu.

Poliranje avtomobilov pri nas izvajajo strokovnjaki za ta postopek!

 

Poliranje avta