Obnova žarometov, če so ti že motni ali rumeni

Obnova žarometovVaša varnost na cesti je odvisna tudi od čistosti vaših žarometov. Precej avtomobilov ima motne ali poškodovane žaromete, ki onemogočajo dobro vidljivost in vidnost avtomobila. Takšna prevozna sredstva so lahko nevarna, saj vas in druge ne opozorijo na pretečo nevarnost dovolj zgodaj.

Obnova žarometov v Avtopralnici Horvat je hitra in enostavna. Priporočljiva je za vse žaromete, ki so zaradi daljše uporabe postali rumeni ali motni. Plastika postane takšna zaradi izpostavljanja vremenskim vplivom in umazaniji na cesti. Sonce z UV žarki izsuši plastiko žarometov in povzroča rumenenje in razpoke na plastiki. V teh razpokah se kasneje nabira umazanija s ceste. Kamenčki in pesek pa steklo žarometov še dodatno mehansko uničijo. Tako žarometi z leti zgubijo na vidljivosti, tudi do 80 %. To pa je lahko nevarno tako za vas kot tudi za druge udeležence v prometu.

Popravilo žarometov se marsikomu zdi nepotrebno. Ljudje mislijo, da žarometov ni potrebno menjati, če je steklo žarometa celo. Pa ni povsem tako. Obnova žarometov je kakovostna in hitra storitev, ki je nujno potrebna, ker žarometi z leti zgubijo na vidljivosti, saj nanjo vpliva vsaka poškodba in sprememba žarometov. Obnova vam bo prihranila precej denarja, saj je mnogo cenejša od dejanske menjave žarometov.


Vabimo vas v Avtopralnico Horvat na posvet in popravilo žarometov. Poskrbite za svojo varnost in varnost drugih v prometu.

 

Nudimo tudi druge storitve obnove, npr. platišč ipd. Pripeljite svoj avto v naš avtospa!