Obnova aluminijastih platišč, da bo avto videti kot nov

Obnova platiščPri nas nudimo tudi kakovostne vulkanizerske storitve in obnova alu platišč je ena izmed njih. Pogosto je potrebna pri aluminijastih platiščih, saj se na njih večkrat pojavijo majhne praske in odrgnine, ki naredijo platišča videti stara. Aluminijastih platišč običajno ne zavržemo, saj je cena novih precej visoka. Obnova aluminijastih platišč je hitra storitev, ki povrne avtomobilu sijoč videz, platišča pa so po njej videti kot nova. Mogoče je odstraniti manjše praske, manjše udrtine in zakriti dele, kjer so bili odkrušeni manjši delci.

Manjša popravila alu platišč so precej ugodnejša od nakupa novih platišč, potekajo pa hitro. Naši strokovnjaki so odlično usposobljeni za manjša popravila aluminijastih platišč in verjamejo, da lahko vsakemu avtu povrnejo prvotni sijaj. Obnova alu platišč zahteva natančne roke in pravilno obdelavo. Naši strokovnjaki imajo oboje. Rezultat je odlična obnova aluminijastih platišč in prihranek, ki bi sicer šel za nakup novih platišč.

Manjša popravila aluminijastih platišč potekajo hitro. Vendar pa vam priporočamo, da se pred obiskom naročite na storitev. Tako se boste popolnoma izognili gneči. Po končanem delu vas bomo obvestili, da lahko svojega jeklenega lepotca prevzamete.

 

Pripeljite svoj avto v naš avtospa!