Dober avto šampon?

Dober šampon je zelo pomemben, da ne poškodujeta ali izsušite laka. Brisanje avta prav tako lahko poškoduje lak.

ZARADI VSEH TEH DEJSTEV IN VSEGA NAPISANEGA SE OBRNITE NA PROFESIONALCE, KI SE S TEM UKVARJAJO 15 LET IN UPORABLJAJO PROFESIONALNA IN PREIZKUŠENA SREDSTVA.

Koliko naj zato plačam?

Preprosto ne morete nanesti produkta prej kot v 30 minutah in pričakovati zaščitni efekt. Barvna zaščita je profesionalna aplikacija in površina mora biti pripravljena za nanos. To je tudi razlog zakaj je pomembno imeti znanje kako narediti prav in kako.

Kakšne so razlike med produkti?

Več kot 80% zaščitnih sredstev na tržišču, je danes narejenih na bazi mešanice, pa naj bo to vosek, polymer ali silikon. Večina teh produktov je povezanih z vodo. Se pravi, da privlačijo vodo.

Najboljši med njimi, ki ga uporabljamo je Glass Plexin. GLASSPLEXIN ima značilnosti stekla, odbija pa vodo, prah in vse težke delce v zraku Delujejo elektromagnetno z barvnimi molekulami in tako postanejo del barve – za razliko od drugih produktov, ki se preprosto »uležejo« na vrhnji sloj.

To je silikatni ion, ki ima negativni naboj in značilnosti tekočega stekla. Njegova formula je posebej pripravljena za poliranje, zaščito in končno stopnjo zaščite.

Glass Plexin je produkt, ki mu v Avstraliji pravijo »infinity Glare Plus«. Infinity Glare Plus naredi sloj med barvo in zunanjimi vplivi, zato je lažje je oprati avto.