Avtospa - poliranje, pranje in kemično čiščenje

Avtospa je celovit tretma za avto, ki vključuje poliranje, pranje ter kemično čiščenje. Sam tretma se začne z ročnim pranjem avtomobila za katerega uporabljamo profesionalne šampone, pri katerih je pomembna tehnika nanosa in izpiranja. Ne uporabljamo gobe, tako, da ne moremo poškodovati vašega laka.

Nadaljujemo s globinskim čiščenje notranjosti avtomobila, ki se prične z grobim sesanjem večjih delcev, ki mu sledi fino sesanje sedežev, stropa, vrat, predalov, tal, predpražnikov in prtljažnega dela. Sledi kemično čiščenje, pri katerem se celotna notranjost očisti s čistili, ki so ekološko neoporečna, oblikovana za posebno čiščenje materialov v avtomobilu. Nujno zanje je, da so blaga, hkrati pa dosegajo visoko učinkovitost. Globinsko čiščenje avtomobila se prične s čiščenjem stropa, armaturne plošče, volana, menjalnika, sedežev, pasov, predpražnike, vrata, prtljažni del ter prostore med vrati, pod sedežem in za rezervno kolo. Generalno globinsko in kemično čiščenje avtomobila zajema tudi čiščenje stekel na zunanji in notranji strani, odstranjevanje nalepk in nebleščeč premaz plastike in armature.

Tretma zaključimo  poliranjem. Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje.

Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno. Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev. Car polishing ali poliranje avtomobila pa je področje na katerem smo v Avtopralnici Horvat profesionalno usposobljeni in vodilni v Sloveniji, saj uporabljamo visoko razvite politurne nanose in zaščite znanih proizvajalcev. Veliko teh uporabljajo v navtični in letalski industriji. Zaščita vašega vozila pa po pomembnosti nič ne zaostaja.

Privošči svojemu avtomobilu prvovrstno razvajanje ter uživajte v rezultatih še dolgo po opravljeni storitvi!